De varmeste anbefalinger herfra

“De varmeste anbefalinger herfra. Har taget både basis og overbygningen på MassageAkademiet og har ikke fortrudt det. Skolen rummer så meget faglighed og masser af dygtige underviser som altid er parat til at hjælpe. Når man ankommer til skolen, har man en følelse af, at her hører man hjemme.”

Organiseret, effektiv og nyttig træning

“Selvom jeg ikke dansker MassageAkademi har været forståelig og meget videnskabelig for mig. Jeg gennemgik basis og overbygning, sammen med alternativ behandlinger kurser. Jeg havde ikke engang forventet en sådan organiseret, effektiv og nyttig træning med god balance af teoretisk og praktisk undervisning. Udover at lære om massage er der også stor fokus på ergonomien […]

Kan kun anbefale skolen

“Enormt engagerede undervisere der virkelig brænder for deres fag og brænder for at videregive deres erfaringer. Et rigtigt godt springbræt til en karriere inden for massage. Kan kun anbefale skolen til andre der drømmer om en karrierer inden for massage”

mere end jeg havde forventet

“Jeg har lært meget mere end jeg havde forventet og har kun mødt engagerede, kompetente, motiverende og anerkendende undervisere, som er gode til at formidle. De står altid til rådighed hvis du har brug for sparring også efter endt uddannelse.”