Massør uddannelse på Sjælland med høje ambitioner

Hos MassageAkademiet tilbyder vi en massageskole som virkelig brænder for at uddanne dig til at blive en rigtig dygtige massører! Vi har alle som underviser på MassageAkademiet massør uddannelse selv været behandlere i mange år & vi elsker denne mulighed, det giver for at hjælpe andre mennesker omkring os.


Men en endnu større glæde får vi ved at eleverne på vores massage skole, bliver uddannet til dygtige behandlere, og derfor kan klare sig godt som selvstændige inden for deres erhverv.


En massørskole med små hold

Vi har kun små hold på vores massageuddannelse/massage kursus for at kunne give hvert enkel kursist mere tid & plads til nærværende og personlig massage undervisning – samt til alle de spørgsmål, det måtte opstå på vejen mod at bliv massør.

Vi er en massage skole som ikke tilfredse før at vi er sikker på, at du har lært dit massagehåndværk ordentligt.

Det er din garanti for at vi altid leverer et massage kursus af højeste kvalitet.

Det er din garanti for at vi altid lever et massage kursus af højeste kvalitet.

MassageAkademiet lægger meget vægt på, at alle eleverne på vores massør uddannelse får den rette undervisning med et højt fagligt niveau & selvfølgelig i et tempo hvor alle kan være med uanset kvalifikationer.

En massage uddannelse på Sjælland på en spændende & levende måde

Med vores massage uddannelse på Sjælland vil lærer den fysiurgiske massage på en spændende og levende måde. Dels med et solidt udgangspunkt i teorien, og dels med en masse praktisk træning, så du får helt styr på stillinger og massageteknikker.

Massageskole - Massageuddannelse

MassageAkademiet er grundlagt af Anja Mai i 2005, efter hun har drevet massageskole på Helseskolen i Søborg siden 1992. Skolens ledelse er nu overgået til Mikkel Rosdahl, støttet af Anja Mai. Mikkel er tidligere elev hos Anja & har efterfølgende også undervist på MassageAkademiet´s massage skole.

Massøruddannelsen følger nu, som altid, grundprincipperne om grundig indarbejdelse af både teori & praksis – vi har desuden revurderet overbygningen af massage uddannelsen til at indeholde endnu flere gode redskaber til at supplere massagen.

Fordele hos MassageAkademiet:

 • Vi lærer dig at kunne holde til mange timers massage – hver dag!
 • Der er gode jobmuligheder gennem vores netværk.
 • Du får god tid til alle dine spørgsmål på vores små hold.
 • Du kan starte egen virksomhed direkte efter endt uddannelse.
 • Du kan blive momsfritaget og opnå RAB status.
 • Du kan arbejde ved siden af studiet.
 • Der er ingen ekstra omkostninger til eksamen eller undervisningsmateriale.

Underviserne

Mikkel Rosdahl

Massør uddannelse Sjælland

Uddannelse:

– Massør
– Akupunktør
– Bach terapeut

Undervisnings-erfaring:
– Fysiurgisk massage på MassageAkademiet
– Alternativ sygdomslære på MassageAkademiet
– Eksaminator i akupunktur på Helseskolen i Søborg

Anja Mai

Massageskole lærer - Anja Mai

Uddannelse:
– Massør
– Akupunktør
– Zoneterapeut
– Bach terapeut

Undervisnings-erfaring:
– Fysiurgisk massage på Centeret for alternative sundhedsuddannelser

– Fysiurgisk massage siden

1992 på Helseskolen i Søborg og MassageAkademiet
– Zoneterapi på Helseskolen i Søborg

Indehaver af firmaet HelseHænder

Udfyld venligst nedenstående formular

Vi glæder os til at høre fra dig.


  Inden du sender - tjek lige at din mail er korrekt. Ellers kan vi ikke komme i kontakt med dig.

  Modtager du ikke en mail fra os efter at have sendt din besked, er noget gået galt. Kig evt. i din spamfolder, eller prøv gerne igen.

  Om Mikkel Rosdahl

  eg fik massøruddannelsen i 2006 og akupunktøruddannelsen i 2007. Siden har jeg udelukkende beskæftiget mig med at behandle & undervise i på vores massagekursus.
  Jeg fik meget hurtigt øjnene op for hvor effektiv en massageuddannelse egentlig er, da jeg som ny uddannet massør besluttede at på messe, hvor massørskolen havde en messestand. 


  Dagen forinden fik jeg pludselig et hold i ryggen, & var i voldsom smerte så selv de mindste ting blev uladsiggørlige. Jeg fik dog slæbt mig afsted til messen, jeg fandt der ud af, at noget af det bedste for min ryg var massere i 8 timer hver dag.


  Jeg sendte rigtig mange kærlige tanker til min den lærer som havde undervist mig under min massør uddannelse, da det rigtigt gik op for mig hvor meget det havde hjulpet med alle de gange, hvor hun havde forklaret vigtigheden i at stå rigtigt & samtidig havde hun vejledt mig flere gange i at få rettet min kropsholdning når jeg stod og masserede.

  Dette var med til at give mig lyst til at lære fra mig af dette nye redskab. Allerede det samme år startede jeg med at undervise i massøruddannelse, og det har også ført til at jeg har overtaget MassageAkademiet´s massageskole i 2016.
  Jeg arbejder dels i forskellige firmaaftaler, og dels i min private klinik.
Den kan du se mere til her:

  Massageskole - Mikkel Rosdahls klinik

  Yderligere undervisere på massageskolen i Sjælland

  Vi kan dog ikke alt. Så for at være sikre på at give eleverne den bedst mulige massør uddannelse, inddrager vi kompetente undervisere til at fortælle om netop deres ekspertiseområder. massageuddannelsen

  Det sker både på overbygningen til skadesteraput og på de øvrige kurser, der afholdes sideløbende.